De nieuwe winkel van Lunenburg.
De nieuwe winkel van Lunenburg.

Opening vernieuwde winkel Elektrospecialist Lunenburg in Nuland met leuke activiteiten

Zakelijk 3.234 keer gelezen

NULAND | Elektrospecialist Lunenburg opent op vrijdag 3 juni van 16.00 tot 20.00 uur de nieuwe locatie aan de Rijksweg 69 in Nuland. De locatie aan de Duyn en Daelseweg waar het bedrijf eerst gevestigd was werd te klein. De winkel paste niet meer bij de huidige visie van het bedrijf. 

De zoektocht naar een andere en geschiktere locatie werd ingezet. Al meer dan 40 jaar is Lunenburg hét adres voor de aankoop van uw elektrische apparaten, maar ook het onderhoud en reparaties ervan. Door de coronapandemie liet de opening van de nieuwe locatie aan de Rijksweg een jaar op zich wachten. Inmiddels is het bijna zover en presenteert Lunenburg u de heldere, sfeervolle en moderne winkel graag tijdens een officiële opening op vrijdag 3 juni tussen 16.00 en 20.00 uur.

Leuke activiteiten
De opening gaat groots gevierd worden met tal van leuke activiteiten en is voor iedereen toegankelijk. Demonstraties, een hapje, een drankje en diverse winwedstrijden staan op het programma. 

Bezichtigen
Voor verkoop zal de winkel tijdens de officiële opening gesloten zijn, echter staan de deuren van de nieuwe locatie wagenwijd voor u open om het pand te komen bezichtigen. Ook achter de schermen op kantoor en in onze service werkplaats bent u tijdens de officiële opening welkom.

Groei
Basil Sanders: “Onze klanten hebben de groei van Lunenburg mogelijk gemaakt. Onze focus ligt bij de klant en daarom ontvangen we de klant graag tijdens een grootse opening. We hebben voor jong en oud leuke activiteiten. Terwijl uw kinderen zich op het springkussen vermaken, zich laten schminken, genieten van een ballonnenclown of zich in de speciaal gecreëerde bioscoophoek vermaken, ontvangen we u met een glaasje bubbels en een lekker hapje. We zetten onze klanten graag in het zonnetje. Een DJ zal voor een sfeerverhogend muziekje zorgen terwijl u de diverse demonstraties door leveranciers volgt.”

Uitdagingen
“Heeft u altijd al eens curling willen spelen met Hetty en Henry de stofzuigers? Of komt u onze I-Robot stofzuiger voeren? Hoeveel tijd kost het u om drie frikandellen te eten of lukt het om meerdere ballen in gestapelde wasmachines te schieten? Tijdens de opening op 3 juni bieden we de mogelijkheid om dit alles eens uit te proberen.”

Loterijlot
Iedere klant die Lunenburg Nuland bezoekt tijdens de opening op 3 juni krijgt een gratis loterijlot. Met dit lot zijn er leuke prijzen te winnen, waaronder een televisie ter waarde van 2500 euro. Ook bij aankopen in de winkel en bij reparaties worden deze loten verstrekt. Op vrijdagavond 3 juni rond 19.30 uur worden de prijswinnaars van de loterij en de diverse wedstrijden bekendgemaakt.

Meer informatie
Op de website www.lunenburg.nu en Facebook-pagina www.facebook.com/lunenburg.nu vindt u alle informatie over de opening en de aanbiedingen in de openingsweken. Lunenburg dé Electrospecialist van de wijde omgeving is telefonisch bereikbaar via (073) 532 23 32.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant