Lotte Koning.
Lotte Koning.

Winactie voor alle geslaagde Hooghuis-leerlingen

Algemeen 884 keer gelezen

De eerste uitslagen van de examens zijn bekend. Op 9 juni hebben al veel examenleerlingen van Het Hooghuis de uitslag van het centraal schriftelijk examen ontvangen. De leerlingen van Het Hooghuis ZuidWest en Het Hooghuis De Singel horen op 15 en 20 juni of ze geslaagd zijn. 

Alle geslaagden ontvangen een Hooghuisvlag en kunnen zo met veel trots laten zien dat ze geslaagd zijn. Het Hooghuis is enorm trots op alle geslaagden en heeft een winactie uitgezet voor alle Hooghuishelden. Wie de origineelste foto mét de Hooghuisvlag instuurt maakt kans op een regionaal Hooghuisheldenpakket ter waarde van ruim 200 euro. Wat er zoal in het pakket zit? Cadeaubonnen van H32, Derijks, Spahuys, een strippenkaart van IJssalon Alessandro, een geslaagdenpakket van Depot, een fles alcoholvrije champagne van Wijnhuis Oss en een taart naar keuze van Christian Chocolaterie en Patisserie.
Hoe maak je als examenkandidaat van Het Hooghuis kans op dit pakket? Ga op de foto of maak een video met de Hooghuisvlag. Hoe? Dat mag je helemaal zelf weten. Hang de vlag in de vlaggenmast of aan je huis of draag de vlag als cape. Stuur de foto of video in via info@hethooghuis.nl of deel deze op je openbare profiel op social media met de hashtag #hooghuisheld. Plaats je een Instagram-verhaal? Tag dan @hethooghuis.
Op maandag 18 juli worden de winnaars bekendgemaakt op de socials van Het Hooghuis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant