Meezingconcert in de Berchplaets. (Foto: Harold Mazen)
Meezingconcert in de Berchplaets. (Foto: Harold Mazen)

Meezingconcert op 21 juni in de Berchplaets

  •   keer gelezen

BERHGM | Na de eerste, succesvolle editie van het Meezingconcert in de Berchplaets in Berghem, komt er op dinsdag 21 juni een vervolg. Theater De Lievekamp en de Berchplaets organiseren samen het Berghs Meezingconcert met medewerking van het ZEG-koor onder leiding van Peter Buijs.

Bij de Berchplaets was al vaker de vraag binnen gekomen of er een soort van liederentafel op het programma gezet kon worden. Om die reden is contact gelegd met theater De Lievekamp die al ruime ervaring heeft met het organiseren van een liederentafel waar veel mensen van genieten. Het overleg resulteerde in een samenwerking tussen De Lievekamp en de Berchplaets. De eerste editie in Berghem was al direct succesvol. De mensen genoten van de zeer herkenbare liedjes en er werd volop meegezongen. Het aanwezige publiek was dan ook enthousiast over een vervolgconcert. 

Maaltijd
De datum is dinsdag 21 juni. De aanvangstijd is verschoven naar 15.00 uur zodat aanwezigen ook kunnen deelnemen aan de ‘Schuif gezellig aan maaltijd’. Dit is een wekelijks samenzijn waarbij iedereen die het gezellig vindt om samen te eten en andere mensen te ontmoeten, van harte welkom is. De kosten voor deze vers bereide 3-gangen maaltijd bedragen 8,50 euro. Aanmelden is wel verplicht en kan via de Berchplaets op nummer (0412) 40 46 88.
ZEG-koor
Het Meezingconcert op 21 juni wordt begeleid door het ZEG-koor onder leiding van Peter Buijs. Ook deze keer komen Oudhollandse meezingliedjes tot prachtige evergreens aan bod. Liedteksten worden uitgedeeld dus meezingen mag, maar hoeft niet. Iedereen die zin heeft in een gezellige middag met muziek, leuke herkenbare liedjes en een gezellige sfeer, is van harte welkom.

Meer informatie
De toegangsprijs is 5 euro, inclusief kop koffie/thee. Het concert begint om 15.00 uur, de zaal opent om 14.30 uur. Kaarten zijn te reserveren via de website www.lievekamp.nl/berghsmeezingconcert en aan de bar van de Berchplaets aan de Sportstraat 3 in Berghem.

Meer berichten