Beheersinitiatief Heeschaop voor Landschaps- en voedselpark

  •   keer gelezen

HEESCH | Het beheersinitiatief HeeSchaop voor Landschaps- en voedselpark Heesch West wordt vrijdag 24 juni gepresenteerd tijdens een schuurbijeenkomst. 

Hiermee willen ze natuurontwikkeling, voedselproductie en biobased grondstofproductie verbinden op en naast het toekomstige bedrijventerrein. “Wij presenteren ons initiatief en experts op het gebied van de ontwikkeling van duurzame akkerbouw, voedsellandschappen en agroforestry gaan met ons, met elkaar en met u in gesprek onder leiding van Gemma van den Berg (Movaeres). Met bijdragen van Gert Sikken (Cosun) en Sjef van Dongen (Agroforestrysupplies) en in aanwezigheid van Peter Hermens (Werkend Landschap) en Han Wiskerke (Wageningen University & Research). Wij zijn op zoek naar de vijf gouden tips die ons initiatief verder kunnen brengen”, aldus Gert van Oort en Antonet van Dongen.
Geïnteresseerden zijn uitgenodigd om naar de bijeenkomst te komen. De schuur op de Achterste Groes 22 in Heesch is vanaf 13.30 uur geopend. Het programma start om 14.00 uur en duurt tot ca. 16.30u. Aanmelden kan voor woensdag 22 juni door een e-mail te sturen naar
heeschaop@gmail.com.

Meer berichten