(Foto: Eric Fecken)
(Foto: Eric Fecken) (Foto: ERIC FECKEN mail@ericfecken.nl)

Omdenken in theatershow in De Lievekamp

  •   keer gelezen

OSS | Soms gaan de dingen niet helemaal zoals je verwacht. Berthold Gunster legt in zijn verrassende show uit hoe je het beste hiermee omgaat. ‘Omdenken – Zoals verwacht loopt alles anders’ is op donderdag 30 juni te zien in De LievekampKaarten zijn te koop via www.lievekamp.nl.

Schijnt eindelijk de zon, wordt je fiets gestolen. Of erger: je partner gaat er vandoor met een ander. Ga je in een hoekje zitten huilen? Welnee, je gaat omdenken. Beer op de weg? Geef hem een knuffel. Ga denken in mogelijkheden. Met humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen legt grondlegger Berthold Gunster je in deze show uit hoe dat moet. Dit keer samen met zijn zoon als ontregelende assistent en een vierkoppige swingende live-band.
Omdenken is een manier van denken en doen waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is en onderzoekt wat je daarmee zou kunnen. Omdenken benadert een probleem als ruwe energie; frustratie die zijn vorm nog niet gevonden heeft. De energie van het probleem gebruiken voor iets nieuws. Omdenken begint immers altijd met een probleem. Een probleem bestaat uit feiten en verwachtingen. Zodra je een tegenstelling ervaart tussen die twee ervaar je iets als een probleem. (Foto: Eric Fecken)

Meer berichten