Kruidenproeverij op woensdag 29 juni in Bibliotheek Oss

  •   keer gelezen

OSS | In de Bibliotheek Oss is woensdag 29 juni om 20.00 uur een Kruidenproeverij door de Stadse Boeren. Marcel en Sabine nemen bezoekers mee in de wereld van biologische, bijzondere kruiden. 

Op woensdag 29 juni, aansluitend aan het moestuinspreekuur van de Stadse Boeren, nemen Marcel en Sabine je mee in de wereld van biologische, bijzondere kruiden. Weleens van Colakruid, Gyroskruid, Maca plant, of Shiso gehoord? Marcel vertelt alles over het onderhouden van de planten en Sabine gaat je vertellen hoe je de kruiden in de keuken kunt gebruiken.
“We laten je ruiken en proeven. Kook jij graag met verse kruiden maar komt jouw kennis niet verder dan bieslook en peterselie? Kom dan zeker naar de kruidenproeverij”, aldus het duo.
De lezing is op woensdag 29 juni en begint om 20.00 uur en is aansluitend aan het moestuinspreekuur van de Stadse Boeren dat om de week op woensdag wordt gehouden van 19.00 tot 20.00 uur. Het moestuinspreekuur en lezing zijn gratis. Aanmelden voor de Kruidenproeverij is niet nodig.

Meer berichten