Afbeelding
Advertorial

5x de ideale musthaves voor jouw sportschool

Algemeen 561 keer gelezen

Zoek jij naar een zomers relatiegeschenk voor jouw nieuwe leden? Nu de zomervakantie in aantocht is en de temperaturen stijgen, is het hoog tijd om een open dag voor jouw sportschool te organiseren. Het is soms best lastig om te achterhalen wat de beste keuze is voor jouw gym. In dit artikel hebben wij voor jou alvast vijf ultieme sportmusthaves op een rijtje gezet, zodat je alvast wat inspiratie kunt opdoen.

Naamsbekendheid vergroten

Wanneer je onlangs een sportschool bent begonnen, dan is dit een perfect moment om nieuwe leden te werven. Om de naamsbekendheid te vergroten kun je overwegen om in gepersonaliseerde relatiegeschenken te investeren. Deze zorgen ervoor dat de relatie met de klanten goed onderhouden blijft. Of je nu voor bedrukte caps kiest of voor sportieve hoodies gaat: alles is mogelijk.

Bedrukte handdoeken

Wist je bijvoorbeeld dat handdoeken bedrukken mogelijk is in de exacte kleuren van de huisstijl? Dit is een fantastische manier om een stukje herkenbaarheid en persoonlijkheid over te brengen. Zo kun je op de gekozen handdoeken de bedrijfsnaam haarscherp laten afdrukken. Als je extra wilt opvallen, dan kun je overwegen om badhanddoeken te laten bedrukken met een hoog contrasterende kleur. Zo springt het logo meteen in het oog! 

Eco-bidons
Ga voor eco-bidons als je op zoek bent naar een duurzaam en sportief relatiegeschenk. Deze bidons zijn gemaakt van hergebruikt HPDE kunststof, dat is geproduceerd van gerecycled materiaal. Het is daarom een slim idee om bidons met een handige sporttuit aan te schaffen, die gemakkelijk te openen en te sluiten zijn door erop te drukken. Deze drinkflessen hebben vier uitsparingen voor extra grip en kunnen na een langere periode weer opnieuw gerecycled worden. 

Stoere sportcaps

Natuurlijk kun je ook extra zichtbaarheid creëren met een bedrukte pet of cap. Investeer daarom in hoogwaardige sportcaps, met satijnen zweetbanden aan de binnenkant. Doordat het materiaal van de pet volledig polyester is, kan het logo op verschillende plaatsen geborduurd worden. Naast caps kun je eveneens katoenen petjes aanschaffen. Ga voor opvallend rood, blauw of groen om een statement te maken of kies voor zwart-wit.

Sportieve hoodies

Ben jij op zoek naar een stoer relatiegeschenk? Met een hoodie maak je ongetwijfeld indruk op de klanten. Het is dan ook het ideale promotiemateriaal om uit te delen tijdens open dagen of marathons. Je hebt de keuze uit een heren- en damesmodellen, die zijn voorzien van koorden in de capuchon. Wat dacht je van een exemplaar met een geborstelde binnenzijde voor een warm, zacht en comfortabel gevoel?

Retro sporttas

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk dat gegarandeerd in de smaak valt? Kies dan voor een retro sporttas die haarscherp met jouw logo bedrukt kan worden. Ga voor een vintage tas van PU-leer met een gevoerde binnenkant en een hoofd- en ritsvak om alle spullen te ordenen. Het is overigens verstandig om exemplaren met twee handgrepen aan te schaffen, want deze kunnen makkelijk in de hand of over de schouder worden meegenomen. Kortom: ga voor kwalitatief hoogwaardige tassen in vintagekleuren om op een snelle manier impact te creëren!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant