Sandra van Beek bij Beachclub De Maashorst.
Sandra van Beek bij Beachclub De Maashorst.

Waan jezelf op een tropische bestemming bij Beachclub De Maashorst

  •   keer gelezen

SCHAIJK | Voor een vakantiegevoel hoef je niet het vliegtuig te pakken of de auto in te laden voor een lange rit. Bij Beachclub De Maashorst in Schaijk waan je je in Spanje of op een tropisch eiland. Er is veel geïnvesteerd om de gasten optimaal te laten genieten. “Bij ons krijg je het wow-gevoel”, aldus Sandra en David van Beek.

Beachclub De Maashorst -onderdeel van Partyservice in Stijl- in Recreatieoord de Maashorst in Schaijk opende op 1 juni 2020 de deuren. Vanwege corona was de Beachclub lange tijd dicht. David: “We hebben geruime tijd ‘buiten de deur’ gewerkt om ons horecabedrijf overeind te houden. Daar schamen we ons niet voor. Wel maakten we ons druk of onze gasten na zo’n lange tijd wel weer de weg naar onze Beachclub zouden vinden. Het antwoord is ‘ja’. Afgelopen tijd was het zomers en was het hier ontzettend gezellig. Ook met onze cateringservice gaat het supergoed. We moeten zelfs nee zeggen tegen sommige aanvragen, dat is wel vervelend.”

Vakantiegevoel
Bij Beachclub De Maashorst zijn er veel mogelijkheden. Zo kun je er heerlijk eten en drinken, binnen of op het terras. Er is een grote speeltuin voor kinderen. In de zaal vinden vaak activiteiten plaats. Van een verjaardag tot een bedrijfsfeest, het verzorgen van workshops tot een barbecue voor tientallen vrienden, het kan allemaal worden gehouden. Door de verrijdbare wanden maak je de zaal zo groot als je wil. Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd. “Er komen veel aanvragen voor feesten binnen. Mensen willen de ‘schade’ inhalen en leuke dingen organiseren.” 


Sandra van Beek bij Beachclub De Maashorst.

Strand
Voor de Beachclub is een zandstrand en twee recreatieplassen. 1 plas is maar 60 centimeter diep, de andere is meters diep. De waterkwaliteit heeft de maximale drie sterren. Iedere dag wordt het terrein schoongemaakt. Buiten zijn voor het terras 24 rieten parasols geplaatst. Daarbij komen bedjes te staan die je kunt huren. Vanaf je bedje kun je met een QR-code hapjes en drankjes bestellen die vervolgens door beachboys of beachgirls worden gebracht. Je kunt ze ook afhalen bij de bar. “Mensen kunnen hier ontspannen in het zonnetje, lekker het water in, een cocktail drinken en iets lekkers eten. Kwaliteit staat bij ons bovenaan en dat voor betaalbare prijzen. Je kunt hier volop genieten in een gezellige ambiance.”
Binnen korte tijd presenteert de Beachclub iets unieks. Gasten hebben ‘m al zien liggen op het strand: een boot waar je met vrienden/familieleden kunt genieten van diverse arrangementen. Daarover later meer!

Personeel
De komende zomermaanden zal het ongetwijfeld erg druk worden bij Beachclub De Maashorst. “Gelukkig hebben we de laatste maanden goede nieuwe collega’s aangenomen. Maar we zijn nog steeds op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die bij . We zijn bereikbaar via info@beachclubdemaashorst.nl of (06) 30 10 11 10. Kijk ook eens op www.beachclubdemaashorst.nl.”

Meer informatie
Beachclub De Maashorst opent dinsdag tot en met zondag om 11.00 uur de deuren. Gasten kunnen gratis parkeren.

Meer berichten