Meet & Eat.
Meet & Eat.

Thuis in Oss en MHC Oss organiseren Meet & Eat

  •   keer gelezen

Om te integreren moet je elkaar leren kennen. Daarom organiseert Stichting Thuis in Oss in samenwerking met MHC Oss op zondag 10 juli een Meet & Eat. Hockeyers, buurtbewoners, Ossenaren én nieuwe Ossenaren en andere belangstellenden kunnen dan aanschuiven voor een gezamenlijke maaltijd bestaande uit gerechten die de bezoekers zelf meebrengen. 

Stichting Thuis in Oss zet zich sinds 2016 in om vluchtelingen, asielzoekers en statushouders zich thuis te laten voelen in Oss. Momenteel zorgt Thuis in Oss ook voor de opvang van vluchtelingen in het oude belastingkantoor in Oss. De projecten van Thuis in Oss richten zich op ontmoeting en verbinding, maatschappelijke participatie, educatie en voorlichting. 

Meet & Eat
Eén van die projecten is Meet & Eat: een laagdrempelige gelegenheid voor Ossenaren en nieuwe Ossenaren om met elkaar kennis te maken. Op die manier wil Thuis in Oss een opstap creëren naar langdurige relaties. Angelo Schuurmans, oprichter van Thuis in Oss: “Meet & Eat is een van onze eerste projecten en het is nog altijd een succes. Want als er íets is wat mensen verbindt, dan is het samen eten. We organiseren Meet & Eat in de wijk en op de club, omdat de eigen omgeving van mensen dé plek is waar integratie begint.”
Deze editie van Meet & Eat vindt plaats op zondag 10 juli van 15.00 tot 19.00 uur in het clubhuis van MHC Oss aan de Macharenseweg 14 in Oss. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Aanmelden kan tot 3 juli via www.thuisinoss.com. MHC Oss is gastheer en zorgt voor de drankjes. Thuis in Oss regelt de kinderactiviteiten.

Meer berichten