Team Hill legt nieuwe avonturenroutes in Berghem

  •   keer gelezen

BERGHEM | Met de komende zomervakantie op komst heeft Team Hill weer nieuwe avonturenroutes in Berghem gelegd. Wilt u spelenderwijs met de kinderen door het dorp wandelen of fietsen, dan is dat mogelijk. 

“We hebben twee nieuwe adventure lab routes gelegd van beide ongeveer twee kilometer. Beide routes gaan langs verschillende kunstwerken in het dorp”, aldus Fanny en Danny van den Heuvel van Team Hill. “We hebben de informatie van Beeldend Berghem en de Heemkundevereniging Berchs-Heem kunnen gebruiken als achtergrondinformatie.”

Downloaden
Beide routes zijn te spelen via de app Adventure Lab welke gratis te downloaden is. Na het voltooien van de route kun je met de gevonden cijfers een echte cache gaan vinden. Deze ligt ergens in het veld en is fysiek te loggen. Naast de twee adventure lab routes zijn er nog enkele losse caches uitgebracht. “Sommige gewoon om te zoeken en te loggen andere voor de puzzelfanaten zodat ze lekker kunnen puzzelen bij wat slechter weer. Alles bij elkaar liggen er nu in Berghem al 4 adventure labcache routes en ongeveer 15 andere caches, genoeg te doen dus om deze allemaal te gaan zoeken.”

Geoklets
“Lijkt het jullie leuk en mochten jullie vragen hebben dan mogen jullie die altijd stellen. Dat kan op elke tweede donderdag van maand in De Merx op de Brabantse Geoklets om 19.30 uur, een evenement wat gratis te bezoeken is. Hier komen altijd ervaren en beginnende geocachers om over deze leuke hobby te praten.”

Meer informatie
Heb je eerder een vraag mail dan naar geocachingmisshill@gmail.com. Via een QR-code heb je een snelle link naar de labcache. “Kom dus van de bank af en begin te wandelen of te fietsen. Voor de eerste vinders liggen er goed gevulde caches met leuke goodies. Mag je nog niet alleen op pad neem gerust je vader, moeder, opa of oma mee want ook voor hen is het een leuke, gratis en gezonde activiteit”, aldus Team Hill.

Meer berichten