De cast van de nieuwe voorstelling 'HONGER' van productiegroep Trots54. (Foto: Eva Kolkman)
De cast van de nieuwe voorstelling 'HONGER' van productiegroep Trots54. (Foto: Eva Kolkman)

Trots54 staat weer op de bühne met nieuwe theatervoorstelling

  •   keer gelezen

OSS/VEGHEL/CUIJK| Productiegroep Trots54 staat vanaf woensdag 29 juni weer op de bühne met een prachtige nieuwe voorstelling: HONGER. Een theatervoorstelling voor en door jongeren. De voorstelling is te zien in verschillende theaters in de regio.

De theatervoorstelling ‘HONGER’ is een nieuwe productie van Trots54: een kunst en cultuur community voor en door jongeren in de regio. Een plek waar jongeren samen aan de slag kunnen gaan met hun dromen, ambities en uitdagingen en waar verhalen verteld worden over bijvoorbeeld vriendschap, liefde, school, werk, thuissituatie en mentale en fysieke gezondheid. De nieuwe voorstelling ‘HONGER’ wordt gespeeld voor en door jongeren van diverse vmbo- en mbo-scholen in de regio.
De nieuwe theatervoorstelling ‘HONGER’ gaat over de dilemma’s en uitdagingen van jongeren in de achterstandswijk ’t Scharnier. Twee vriendengroepen komen met elkaar in conflict tijdens één van de vele underground feestjes. De ene groep experimenteert met seks en drugs. De andere groep probeert op het rechte pad te blijven met fysieke training in de boksgym genaamd Club Fix. Enkele jongeren hebben bovendien te maken met criminele uitbuiting en de twee groepen raken steeds meer verstrengeld.

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze nieuwe theatervoorstelling kosten 10 euro per stuk en zijn te reserveren via info@trots54.nl. Contant betalen aan de deur. Kijk voor speeldata en aanvullende informatie op de website: www.trots54.nl.

Meer berichten