Stadsharmonie KVA neemt tijdens het zomerconcert op zondag 3 juli in Theater De Lievekamp in Oss afscheid van dirigent Marc Kocken.
Stadsharmonie KVA neemt tijdens het zomerconcert op zondag 3 juli in Theater De Lievekamp in Oss afscheid van dirigent Marc Kocken.

Stadsharmonie KVA neemt in De Lievekamp afscheid van dirigent Marc Kocken

  •   keer gelezen

OSS | ‘Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben. Dat is het thema van het zomerconcert dat Stadsharmonie KVA op zondag 3 juli geeft in de Rabozaal van Theater De Lievekamp in Oss.

De muzikanten van Stadsharmonie KVA zijn enorm blij dat ze na twee stille jaren weer kunnen optreden. Dus is er een zonnig programma samengesteld met onder andere Italiaanse, Spaanse en Oost Europese invloeden. En, niet te vergeten, een paar trompettisten die al op vakantie lijken te zijn, een trombone die een melancholieke ‘Summertime’ laat horen en Hester Visscher die iedereen met haar vocale kwaliteiten laat swingen.
Daarnaast neemt KVA afscheid van Marc Kocken, die bijna 14 jaar dirigent is geweest van het harmonieorkest. Door de laatste lockdown ging ook dit jaar het traditionele nieuwjaarsconcert niet door en kon KVA hem nog geen officieel afscheid geven om hem te bedanken voor 14 prachtige jaren. Daarom zal hij het stokje tijdens het zomerconcert letterlijk overdragen aan Matthias van Nispen en geeft KVA Marc het afscheid dat hij verdient. KVA zal Marc missen en is daarom erg blij dat hij nog steeds de Blazersklas onder zijn hoede heeft. Daar laat hij kinderen van diverse basisscholen op een bevlogen en enthousiaste wijze de eerste stappen zetten op weg naar misschien wel een passie voor het leven.

Kaarten
Het zomerconcert in de Rabo Zaal van Theater De Lievekamp begint om 11.00 uur. Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar op www.lievekamp.nl/programma, of telefonisch op (0412) 64 89 22. 

Meer berichten