Henry de Graauw.
Henry de Graauw.

Henry de Graauw overleden

  •   keer gelezen

OSS | Henry de Graauw is deze week overleden. In Oss was hij bekend als ondernemer van De Graauw Interieuws en bestuurslid van Woonboulevard Oss.

Henry de Graauw had een brede interesse. Hij volgde een kappersopleiding, verdiende zijn brood als havenarbeider, was internationaal chauffeur, werkte als meubelspuiter en had in de loop der jaren nog meer banen. In 1981 startte hij samen met partner Tonny met De Graauw interieurs in Kerkdriel, waarna in 2007 een verhuizing naar Zaltbommel volgde. In Oss werden 20 jaar geleden de deuren geopend en daarmee was het bedrijf er al bij sinds de start van de Woonboulevard. Het bedrijf heeft in die 20 jaar een uitstekende naam opgebouwd. In februari 2022 namen grondleggers Henry en Tonny afscheid van de vestiging in Zaltbommel en gingen ze met pensioen.
Henry de Graauw staat bekend als een markante persoonlijkheid en een actieve ondernemer. Hij was jarenlang bestuurslid bij de Woonboulevard Oss. Kinderen Jorgen en Kim zijn ook in het bedrijf komen werken. Als echte familieman genoot Henry van zijn gezin en ook zeker van zijn kleinkinderen.

Wij wensen de familie en vrienden van Henry heel veel sterkte toe.

Meer berichten