Een deel van de cast van Circus Snor!
Een deel van de cast van Circus Snor! (Foto: Chip Yuen )

Chapeau! in Charme Camping Hartje Groen

  •   keer gelezen

SCHAIJK | Op maandag 1 augustus komt Circus Snor naar Charme Camping Hartje Groen met hun nieuwe voorstelling ‘Chapeau!’, een vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa.

Circus Snor reist door Nederland met een prachtige circustent. Daarnaast gaan er ook klassieke circuswagens mee op tournee en kan het publiek zich voorafgaand aan de voorstelling vermaken op de Kinderkaravaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jonge en oud en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen.
Circus Snor is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Ook dit jaar zijn er weer bijzondere artiesten te zien in de show.
Zo zal jongleur Antonio laten zien dat je met hoeden veel meer kan doen dan dragen op je hoofd, balanceert Berl op een wel hele hoge ladder, zwaait Larissa door de tent in een ring, zal Nia hoelahoepen als geen ander en klimt Maria naar de nok van tent.
Daarnaast is natuurlijk Jasper in de piste te zien als spreekstalmeester en rijden er nog jongeren mee van circusscholen uit Nederland om te helpen bij de kinderkaravaan en kaartverkoop.
Bezoekers kunnen voorafgaand aan de voorstelling en in de pauze zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen. De voorstelling is voor iedereen toegankelijk. Kaartjes kosten 13 euro en zijn verkrijgbaar via cirsussnor.nl. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis.

Meer berichten