Jaarlijks komen vele tientallen jongeren naar Nederland.
Jaarlijks komen vele tientallen jongeren naar Nederland.

Gastgezinnen gezocht voor gezellig thuis in Oss

  •   keer gelezen

OSS | Eind augustus maken tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld hun droom waar door een periode van drie tot tien maanden ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur, taal en tradities. De scholieren wonen bij Nederlandse gastgezinnen en gaan naar de middelbare school. In het voortgezet onderwijs in Oss, waar internationalisering een steeds belangrijker thema wordt, zijn de studenten welkom. De organisatie is op zoek naar gastgezinnen. 

Nederland blijkt steeds populairder te worden als ‘high school’ bestemming. Nederland wordt gezien als een veilig en gastvrij land. Het High School Holland programma groeit, voor een aantal studenten die eind augustus naar Nederland komen zijn wij nog op zoek naar een enthousiast gastgezin dat deze studenten een warm thuis kan bieden voor drie, vijf of tien maanden. Je kunt dus gastgezin worden voor een korte periode, maar ook voor het hele schooljaar. Lijkt het u leuk om dit fantastische avontuur aan te gaan met een uitwisselingsstudent?
Er komen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld naar Nederland, uit maar liefst twintig verschillende landen. Iedereen met de juiste intenties kan gastgezin zijn in de ogen van Travel Active.? Gedurende de uitwisseling worden het gastgezin en de student begeleid door een Local Coordinator. Gastgezin zijn voor een buitenlandse scholier is op vrijwillige basis. Het gastgezin voorziet in kost en inwoning. De overige kosten zijn voor rekening van de scholier of Travel Active.
Belangstellenden kunnen voor meer informatie contact opnemen met het High School Holland team via highschoolholland@travelactive.org, of 085 222 4810.

Meer berichten