Hans, Roy en Wesley Jordaans op een foto uit 2020.
Hans, Roy en Wesley Jordaans op een foto uit 2020. Foto: Hans van der Poel

Eetwinkel de Heihoek in andere handen, familie Jordaans blijft wel in Ussen

Algemeen 12.541 keer gelezen

OSS | Eetwinkel de Heihoek is in handen van nieuwe eigenaren. De familie Jordaans heeft de snackbar in het gelijknamige winkelcentrum verkocht. Eetwinkel Ussen blijft wel onder hun hoede.

Sinds 2020 gaan beide zaken door het leven als Eetwinkel Ussen en Eetwinkel de Heihoek.
Volgens Hans Jordaans was het moment daar om van de Heihoek afscheid te nemen. “De zaak draait goed en we hebben alle vertrouwen in de nieuwe eigenaar. Nu kunnen we ons volledig focussen op Eetwinkel Ussen. Maar het was een beslissing die niet over één nacht ijs is gegaan. Al sinds 1974 werk ik in de Heihoek”, zegt Hans Jordaans. “Maar door twee succesvolle bedrijven te runnen kon ik voor mijn gevoel niet beide 100 procent geven. En ik wil nu eenmaal de beste service voor mijn klanten.”
Jordaans stelt dat klanten met een gerust hart naar het afgelopen maandag heropende Bakhuus de Heihoek (de nieuwe naam) kunnen blijven gaan. “De nieuwe eigenaren gaan op dezelfde manier verder als wij.”
Ook Eetwinkel Ussen ging maandag na een vakantie van twee weken weer open. En dus kan iedereen weer een keuze maken uit het uitgebreide assortiment menu’s, broodjes, salades, frites en snacks en de welbekende zelfgemaakte producten. Zoals saté, schnitzels, hamburgers en stoofvlees tot pinda- en satésaus. Of gewoon voor een lekkere kop koffie of ijsje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant