Een eerdere editie van de Rusheuvelloop.
Een eerdere editie van de Rusheuvelloop. Foto:

Rusheuvelloop in Oss

Algemeen 327 keer gelezen

OSS | Vanaf sportpark de Rusheuvel in Oss wordt op woensdag 28 september de laatste wedstrijd gelopen van het Maasland Run Classic circuit 2022: de Rusheuvelloop. Deelnemers kunnen kiezen uit 5 of 10 kilometer. Ook is er een gratis jeugdloop over diverse afstanden. Na afloop van de wedstrijd is de prijsuitreiking voor het totaalklassement. 

De jeugdloop start om 19.00 uur. De 5 en de 10 kilometer starten beiden om 19.30 uur. Inschrijven kan tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd in het clubhuis van AV Oss ’78 in de Rusheuvelstraat. Deelname aan de 5 en de 10 kilometer kost 5 euro. Deelname aan de jeugdloop is gratis. Meer informatie over de Rusheuvelloop en het Maasland Run Classic circuit 2022 is te vinden op MaaslandRunClassics.nl. Daar zijn ook alle uitslagen en het tussenklassement te vinden.

Cross Competitie
Hardloopfanaten die niet terugdeinzen voor een herfststorm of een modderig parcours kunnen vanaf 16 oktober hun hart weer ophalen. Dan start namelijk de Geert Peters Cross Competitie 2022-2023 met de Docfacross in Oss. De flyer met alle informatie over de crosscompetitie kun je downloaden op avoss78.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant