DOT slaagt er niet in goede lijn van vorige week door te zetten

Sport 277 keer gelezen

VINKEVEEN | DOT korfbal slaagde er niet in om de goede lijn van vorige week door te zetten en verloor met 13-18. De korfballers van DOT reisden af naar Vinkeveen waar De Vinken hen te wachten stond.

DOT startte goed aan de wedstrijd en kwam op een 1-3 voorsprong. Daarna volgende een blamage. Een dramatisch schotpercentage zorgde voor een achterstand. De tegenstanders weten wel de korf te vinden terwijl DOT achterblijft. Net voor de rust komt DOT nog een beetje terug in de wedstrijd, wat resulteerde in een 11-8 ruststand. De tweede helft wordt het spel aan Osse zijde beter, maar het schotpercentage blijft laag, waardoor de broodnodige goals achterblijven. Coach van Kemenade probeerde met de nodige wissels nog een ommekeer te bewerkstelligen, maar dat mocht niet baten. De punten bleven in Vinkeveen. Komende week zal DOT thuis uit een ander vaatje moeten tappen wil het kans maken tegen Atlantis uit Mijdrecht.