Afbeelding

Debuut Johnny de Mol op toneel

Kunst en cultuur 65 keer gelezen
OSS - Met vier voorstellingen van Najib Amhali begint in september het nieuwe seizoen van Theater De Lievekamp. In deze reeks blikken we vooruit op het overige aanbod van het Osse theater. Deze week staat het genre 'toneel en blijspel' in de volgspot. Van indringend solotoneel van Debby Petter in de Rabo Zaal tot de topkomedie Harrie Babba van Jon van Eerd in de Grote Zaal en van de muzikale komedie 'Not the Tommy Cooper Show' met onder andere Jan Jaap van der Wal tot de tragi-komedie 'Intouchables' met Huub Stapel in de hoofdrol.

Woensdag 23 september staat een klassieker op het programma: Eline Vere, het romandebuut van Louis Couperus. Een nog altijd actueel stuk, hoewel het zich aan het einde van de negentiende eeuw afspeelt. In deze roman schetst Couperus een beklemmend beeld van de Haagse upper class, een wereld waarin de temperamentvolle Eline Vere opgroeit. Een meisje dat niet past in het keurslijf van 'hoe het hoort'. Ze vlucht naar Brussel waar ze langzaam maar zeker de grip op de werkelijkheid verliest. Onder anderen met Oda Spelbos en Marc Klein Essink.

[image=313917]

Johnny de Mol
Mateo van der Grijn en Loes Haverkort (bekend van Soldaat van Oranje) spelen de hoofdrollen in de thrillerklassieker 'Fatal Attraction', vrijdag 9 oktober te zien. Een stuk over een buitenechtelijk avontuurtje met fatale gevolgen.

Toneeldebuut
Johnny de Mol maakt dit seizoen zijn toneeldebuut. Hij speelt naast Johanna ter Steege de hoofdrol in het nieuwe toneelstuk 'de gelukkigste dag', te zien op dinsdag 13 oktober. Een stuk waarin de een steenrijke dertiger en een cateringdame tot elkaar veroordeeld zijn en tijdens een feestavond ontrolt zich een duister geheim.

Reprise
Huub Stapel is dit seizoen twee keer in De Lievekamp te gast. Op 9 december met een reprise van MV2 en 25 en 26 april met 'Intouchables'.

Kaartverkoop
Voor het volledige theaterprogramma kunnen belangstellenden kijken op de website van theater De Lievekamp via www.lievekamp.nl. Hier kunnen tevens kaartjes besteld worden voor de diverse voorstellingen dit seizoen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant