Afbeelding

38ste editie Zandsevelddag in Sint Anthonis

Kunst en cultuur 75 keer gelezen
SINT ANTHONIS | Op zondag 23 augustus 2015 vindt van 13.00 tot 17.00 uur de 38ste editie van de Zandsevelddag plaats. Deze grote rommelmarkt zal plaatsvinden op het grote grasveld in de wijk Zandseveld, gelegen aan het Zandsevelddpad achter Bakkerij de Bakkertjes in Sint Anthonis. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het gemeentehuis en Markant. De toegang is gratis.

[image=313849]

Dit evenement wordt net als de voorgaande jaren georganiseerd door 'Buurtvereniging Zandseveld', met hulp van vrijwilligers. Deze rommelmarkt, die in de regio grote bekendheid geniet, biedt een groot assortiment aan tweedehands artikelen. Een bijzonder kenmerk van deze rommelmarkt is dat alle artikelen op een overzichtelijke en goed gesorteerde wijze zijn uitgestald in de verschillende kramen zoals speelgoed, kleding, boeken, elektra et cetera. Voor de kinderen is er een kraam met snoepgoed.

Natje, droogje en muziek
Op het gezellige terras kan al vanaf 12.00 uur genoten worden van een hapje en/of drankje. Wiel van Loosbroek zal zorgen voor de muzikale omlijsting. De mooiste spullen zullen aan de man gebracht gaan worden door middel van opbod door veilingmeester Maarten Luyckx. Ook dit jaar zal het Rad van Avontuur draaien voor mooie prijzen en uit alle verkochte loten zal om 16.30 uur de hoofdprijs - een luchtballonvaart - getrokken worden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant