Afbeelding

Volop livemuziek in De Kamer

Kunst en cultuur 141 keer gelezen
OSS - Tijdens de Osse kermis is er weer volop livemuziek in Café De Kamer in de Peperstraat in Oss. Vrijdagavond 14 augustus brengen The Fortuna Sons hun tribute aan Creedence Clearwater Revival en zondagmiddag 16 augustus is het swingen geblazen met Mrs. Hips.

[image=313764]

Proud Mary, Who’ll StopThe Rain, Bad Moon Rising en I put A Spell On You. Slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen in de jaren '60 en '70 ongekende successen te boeken. Talloze hitnoteringen en een optreden op Woodstock waren dan ook het gevolg. De muziek van C.C.R. staat bij velen van ons als de ultieme soundtrack van de roemruchte jaren ’60 en ‘70 in het geheugen gegrift.
The Fortunate Sons vonden dat het C.C.R. repertoire niet voor het podium verloren moest gaan en hebben zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun helden. Met hun spetterende Tribute to C.C.R' hebben ze in de afgelopen jaren talloze wervelende shows in binnen- en buitenland gegeven. Vrijdag 14 augustus gaan zij hun energie tentoonspreiden in De Kamer vanaf 21.30 uur en de entree is gratis.

[image=313763]

Mrs. Hips
Schud je heupen los, want Mrs Hips gaat zondagmiddag 16 augustus vanaf 16.30 uur terug naar haar roots in De Kamer'. Met drie sterke mannen om zich heen komt ze terug bij de soul van de blues en de groove van de funk. In de jaren 90 maakte zangeres Simone Roerade een wereldtour met Candy Dulfer, scoorde een nummer 1 hit in Spanje met haar band Hips en zong ze met veel bekende artiesten in binnen- en buitenland. En nu is ze terug met een kleine bezetting en is er nòg meer ruimte voor Simone’s power stem, maar ook voor een scheurend Hammondorgel en een diep groovende ritmesectie. Energie, dat is waar het om draait bij de muziek van Mrs Hips.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant