Afbeelding

Juf Marianne Goossens bijna met pensioen

Onderwijs 282 keer gelezen
BOXMEER | Aan het eind van dit schooljaar neemt basisschool De Bakelgeert in Boxmeer afscheid van Marianne Goossens als intern begeleider. Juf Marianne gaat genieten van haar pensioen in het onderwijs.

[image=312536]

Ze heeft bijna 20 jaar verantwoordelijkheid gedragen voor de zorg aan kinderen met extra ontwikkelbehoeften (ondersteuning) en is sinds het begin van haar carrière als leerkracht verbonden geweest aan de Bakelgeert. Marianne is ook jurist, in het bedrijf dat zij samen met haar man Wim Goossens runt. In die hoedanigheid heeft Marianne meerdere nevenfuncties (in de gezondheidszorg). Ook zet zij zich sinds jaar en dag in voor de Boxmeerse Vaart en zij is al 35 jaar Vaartambassadeur voor De Bakelgeert.

Afscheid
Hoewel Marianne tot de zomervakantie blijft werken, is reeds op 1 juli afscheid genomen van de Bakelgeert-(oud)leerlingen. Zowel De Metworst als de Boxmeerse Vaart waren met een delegatie tot grote verrassing en ontroering van Marianne prominent aanwezig.
Op vrijdag 17 juli, van 10.30 tot 12.00 uur, zijn oud-leerlingen en –ouders nog van harte welkom op de Bakelgeert om afscheid van Marianne te komen nemen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant