Afbeelding

Opknapbeurt voor kraamafdeling Veghel

Gezondheid 104 keer gelezen
VEGHEL – Medewerkers en artsen van ziekenhuis Bernhoven gaan binnenkort zelf met verf en kwast in de weer om de kraamafdeling in Veghel een opknapbeurt te geven.

[image=184193]

Sinds 1 mei is de afdeling verloskunde en kraam van locatie Oss van ziekenhuis Bernhoven samengevoegd op de locatie in Veghel Na een interne verbouwing was de afdeling in Veghel er klaar voor. Inmiddels zijn er 265 kinderen geboren op de locatie Veghel en functioneert de afdeling naar tevredenheid. Er was echter een veelgehoorde opmerking: wat ziet de afdeling er somber uit! Tijd voor een opfrisbeurt.

Prettige omgeving
Monique Heule, afdelingshoofd verlos- en kraamafdeling en Rob Mantel, gynaecoloog, gingen aan de slag. “Omdat we over anderhalf jaar naar Uden verhuizen, is er niet veel budget om het oude ziekenhuis nog op te knappen. Maar we vinden het belangrijk dat de moeders en baby’s in een prettige omgeving geboren worden en zijn op zoek gegaan naar creatieve oplossingen”, vertelt Monique Heule. Schildersbedrijf Claassen uit Uden aanvaardde de klus en deed een schenking van 250 euro. Zij schilderden de afgelopen dagen de donkere muren op de gang wit. Binnenkort gaan de medewerkers en gynaecologen zelf de ruimtes verder opfleuren door plafondplaten en canvas doeken te beschilderen.

Informatieavond
Voor aanstaande moeders en vaders organiseert ziekenhuis Bernhoven informatieavonden ‘Bevallen in het ziekenhuis’. Hiervoor kunnen belangstellenden zich aanmelden bij de polikliniek: tel. (0413) 38 19 38, via mail of kijk op www.bernhoven.nl/voorlichtingsavond
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant