Afbeelding

Gouwe Kreuge voor gebroeders Van Herpen

Carnaval 38 keer gelezen
HEESCH - Bouwbedrijf gebroeders Van Herpen uit Heesch heeft zaterdag de Gouwe Kreuge in ontvangst mogen nemen. Tijdens de officiële uitreiking werd de delegatie van het bedrijf toegesproken door Prinsen en Adjudanten en wethouder Rien Wijdeven, namens gemeente Bernheze.

[image=85388]

De drietallige directie van bouwbedrijf van Herpen was aanwezig tijdens de feestelijke activiteiten rondom de uitreiking van de Gouwe Kreuge. Rob van Nistelrooij – het jongste directielid van het bedrijf – ontving de prestigieuze prijs uit handen van Prins Porcus XXXVIII.
Om 19.00 uur begon het officiële gedeelte, waarbij voorzitter van Stichting Carnavalsviering Heesch, Ron van Lokven, het woord gaf aan de hoogwaardigheidsbekleders van Krullendonk dit carnavalsseizoen. Na het voorlezen van de proclamatie mocht Rob van Nistelrooij het fraaie kleinood in ontvangst nemen. Rob gaf aan bijzonder ingenomen en trots te zijn op deze onderscheiding. Hierna feliciteerde wethouder Wijdeven bouwbedrijf van Herpen met deze prijs. Aansluitend was er een feest, met muziek van Vanavond niet, schat! In het cafe zorgden de blaaskapellen Nie te Geleuve en de Dors(t)vlegels voor een vrolijke ambiance.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant