Afbeelding

Eerst Moelenbal, dan carnaval

Carnaval 11 keer gelezen
OSS – Het is bijna carnaval en dat betekent ook bijna het Groot Moelenbal. Zaterdag 21 februari opent cultuurpodium de Groene Engel haar deuren openen voor de tiende editie. Door de jaren heen is het evenement uitgegroeid tot één van de betere carnavalselementen in Oss.

[image=86721]

Het Groot Moelenbal is niets meer en niets minder dan een gezellige middag vol met carnavalsmuziek opgeluisterd met veel zang en waarbij de echte carnavalsvierders elkaar vier goede dagen zullen wensen. Nagenoeg alle Osse kapellen zijn dit jaar weer van de partij. Traditiegetrouw is de start om 14.11 uur, nadat de carnavalsmis en de sleuteloverdracht hebben plaatsgevonden. In de zaal is weer ruimte vrijgemaakt om kinderen te laten schminken. En niet te vergeten de belangrijkste ingrediënten naast muziek:
’gehaktballen, broodjes worst, bier en natuurlijk totaal géén poeha’.

Moelenbalmoment
Ook dit jaar onthult Prins Arno d’n Urste het Moelenbalmoment en dit wordt aansluitend toegevoegd aan de galerie der Moelenbalmomenten. Sinds een paar weken kent het Moelenbal een heuse website: www.moelenbal.nl Hier vind je de meeste info over het moelenbal, maar je kunt ook kijken naar de historie. Dat wil zeggen foto’s van vorige edities en vele andere leuke wetenswaardigheden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant