Het Osse Dickenskoor.
Het Osse Dickenskoor.

Osse Dickenskoor in voorprogramma Lievekamp Kerstspecial

Kunst en cultuur 432 keer gelezen

OSS | Het Osse Dickenskoor staat zondag 20 december in het voorprogramma van de Lievekamp Kerstspecial. Het koor bestaat uit dertien leden waaronder zangers en zangeressen gekleed in de stijl van Charles Dickens. Het speciale Dickenskoor heet de gasten welkom in de ontvangsthal van De Lievekamp van 13.15 uur tot 13.45 uur met het zingen van kerstliederen in het Nederlands, Duits, Engels en Frans.

De Lievekamp Kerstspecial is een grootschalig evenement dat voor het vierde achtereenvolgende jaar wordt georganiseerd. Met onder meer amateurverenigingen uit Oss als Slagwerkgroep Muziekvereniging Hartog, Dansgroep Al Andalus, Vocal Group Crescens, Balletschool Dimphy, Stadsharmonie KVA, The Voices of Heesch, Marc Dollevoet, Dansstudio Remix, Dansgroep Bolero en Theaterschool T'extpierement. De vele amateurzangers, dansers en acteurs uit de regio krijgen een podium om gezamenlijk het publiek een sfeervolle kerstvoorstelling te bezorgen onder leiding van regisseur Astrid Radoes.
Toegangskaarten (17,50 of 15 euro), aanvang 14.00 uur in de Grote Zaal, kunnen worden gereserveerd via de Theaterkassa, telefoonnummer (0412) 64 89 22 of via de website www.lievekamp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant