UITREIKING VAN “DE LEESMAP.NL AWARD” AAN DWEILKAPEL “DE KLOOIERS” UIT OSS.
UITREIKING VAN “DE LEESMAP.NL AWARD” AAN DWEILKAPEL “DE KLOOIERS” UIT OSS.

Groot Moelenbal 2016 in de Groene Engel

Carnaval 80 keer gelezen

OSS | Het zeventiende Moelenbal gaat van start op zaterdagmiddag 6 februari van 14.30 tot 19.00 uur. Zoals iedere carnavalsvierder inmiddels weet is het Moelenbal dé opening van het Osse carnaval waarbij alle Osse kapellen van de partij willen zijn. De vaste ingrediënten van deze middag zijn wederom, gehaktballen, een lekker drankje, kapellen en een flinke dosis carnavalsgevoel waardoor men een goed gesmeerde stem krijgt om mee te kunnen zingen.

Bovendien zijn er enkele buiten-stadse kapellen die het nog steeds geweldig vinden om Oss aan te doen om hun muziek ten gehore te brengen. Vorig jaar is voor het eerst de Leesmap.nl Award uitgereikt aan dweilkapel de Klooiers uit Oss. Het bestuur vond dat deze kapel de carnavalssfeer het beste kon weergeven en het Osse publiek het beste kon amuseren met hun muziek. Wie gaat er dit jaar met de eer strijken?
Het Moelenbal is gratis voor jong en oud. Dit is mede mogelijk door de steun van enkele bedrijven zoals de Groene-Engel, Alecto en de Leesmap.nl. Deze steunen al jaren en zorgen ervoor dat het Moelenbal elk jaar weer een gratis succes is.
Ook dit jaar is er weer het felbegeerde Moeleke 2016, maar wees er snel bij want OP=OP. Ze zijn verkrijgbaar in de zaal. Net als vorig jaar krijgen de leden van de Leesmap het Moeleke gratis thuisbezorgd. Uiteraard is er ook dit jaar weer veel aandacht voor de kinderen. In de zaal lopen mobiele schminkdames rond die de kinderen een gratis rood neusje bezorgen. Voor een versnapering kunnen ze terecht bij de suikerspinkraam in de hal en er kan een snoepzak gekocht worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant