Kaarten voor de klucht 'Bajesbonje' zijn vanaf 5 maart te koop bij Ad van den Oever.
Kaarten voor de klucht 'Bajesbonje' zijn vanaf 5 maart te koop bij Ad van den Oever.

Klucht 'Bajesbonje' op de planken in Herpen

Kunst en cultuur 143 keer gelezen

HERPEN | Bajesbonje is de titel van de nieuwe klucht die de Gheselle van den Spele uit Herpen dit jaar op 19 en 20 maart speelt in Dorpshuis 't Slotje.

"Er is heel wat 'bonje in de bajes', zoals de titel al verraadt. Vier mensen die elkaar niet kennen worden gearresteerd op verdenking van een bomaanslag. Het zijn totaal verschillende typen en toch zullen zij het met elkaar moeten rooien in de gevangenis. Als je weet dat de directrice een verschrikkelijke tiran is, de cipiers, onderdanig, onnozel of omkoopbaar zijn, dat de advocaat er ook al van die rare praktijken op na houdt, sommige partners van de gevangenen zich eveneens behoorlijk roeren, er een niet al te snuggere inspecteur op bezoek komt en er tot overmaat van ramp een levensgevaarlijke psychotische patiënt naar deze inrichting wordt overgeplaatst, mag duidelijk zijn dat het inderdaad een onvervalste klucht is die het gezelschap op de planken zet", vertelt Bert van der Linden namens de toneelvereniging.

Kaartverkoop
Kaarten voor de klucht 'Bajesbonje' zijn vanaf 5 maart te koop bij Ad van den Oever (Rogstraat 29, Herpen) voor negen euro per stuk. Ook aan de kassa van 't Slotje zijn voorafgaand aan de voorstellingen kaarten te koop.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant