Tijdens het jubileumweekend is er een kindermiddag, feestavond, reünie en tentoonstelling.
Tijdens het jubileumweekend is er een kindermiddag, feestavond, reünie en tentoonstelling.

Jeugdcarnaval Schaijk viert jubileum met feestweekend

Carnaval 221 keer gelezen

SCHAIJK | Jeugdcarnaval Schaijk bestaat 44 jaar. Dat bijzondere jubileum wordt gevierd op zaterdag 19 en zondag 20 maart met een kindermiddag, feestavond, reünie en tentoonstelling. 

Voor de jeugd van groep zeven tot en met zestien jaar is er een fuikavond. Die vindt plaats op zaterdagavond van 19.00 tot 22.00 uur. De entree is gratis, bezoekers krijgen daarnaast één gratis consumptie. Op de avond wordt om 19.15 uur Boerkemoes verbrand, een plechtigheid die normaal op carnavalsdinsdag plaatsvindt, maar niet kon doorgaan vanwege het slechte weer.
De feestavond op zaterdagavond is bij De Potter en begint om 20.00 uur. "Feestband AR!E zorgt voor de muzikale omlijsting. AR!E kent een breed repertoire van rock, feest en choas bieden, waarbij interactie met het publiek, humor, improvisatie en een energieke show die 'smoelt' centraal staan. Tussen de optredens van AR!E door maakt na 25 jaar discotheek de 'Noisy Fellow' (met Frank en Koos) hun comeback. De oude nummers van toen zullen door deze dj's te gehore gebracht worden", laat Jeugdcarnaval Schaijk weten.

Tentoonstelling
Tijdens de feestavond kunnen bezoekers een tentoonstelling bezichtigen. Daar zijn oude foto's, kleding en carnavalskranten uitgestald. De tentoonstelling is geopend tot 23.11 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant