Mirije Schamp.
Mirije Schamp.

Blijvende figuurcorrectie, zonder chirurgische ingreep, nu in Oss

Gezondheid 315 keer gelezen

Sinds kort werkt Mirije Schamp uit Oss onder de naam Slimmingpoint. Welke vrouw herkent het niet, vetophopingen op plaatsen waar u ze niet wilt, bijvoorbeeld dat eeuwige buikrolletje boven de broekrand, de heupen, die ergerlijke zadeltassen of de dijen! Sporten of lijnen helpen vaak helaas niet bij deze zones, maar daar heeft Slimmingpoint een oplossing voor.

Cavitatietechniek in combinatie met Lypolaser (led-licht). Met als nabehandeling een héérlijke, ontspannende Lymfedrainage. Het werkt als volgt; met behulp van een behandelkop met contactserum wordt het te behandelen oppervlak gemasseerd (zoals bij het maken van een echo). Deze behandelkop straalt ultrasone geluidsgolven uit, waardoor de wanden van de vetcellen verzwakken (cavitatie) en vervolgens afbreken. Door led-licht wordt het vrijgekomen vet vloeibaar gemaakt om dankzij de bloedcirculatie en het lymfatisch systeem, via de nieren en de blaas, op natuurlijke wijze het lichaam te verlaten. Een lymfedrainage (massagepak) zorgt ervoor dat de afvalstoffen tien keer sneller het lichaam verlaten. U verliest hiermee blijvend centimeters in omvang in enkele behandelingen, terwijl u van een ontspannen, 90 minuten durende behandeling geniet.                                                                                                                                                  

Door deze cavitatietechniek worden vetcellen daadwerkelijk vernietigd. Het lichaam is niet in staat nieuwe vetcellen aan te maken. Deze behandeling maakt u dus permanent slanker en gebeurt geheel pijnloos en zonder chirurgische ingreep. U kunt na de behandeling gewoon weer alles doen. Voor een succesvolle behandeling is het wel belangrijk dat u dagelijks minimaal 2 liter water drinkt en elke dag een halfuurtje stevig beweegt (fietsen/wandelen bijvoorbeeld). Dit is nodig om alle vrijgekomen afvalstoffen op een natuurlijke manier af te voeren. Ook wanneer u al aan het lijnen bent of daar mee wilt beginnen is de cavitatiebehandeling een ideale aanvulling op uw dieet, met als groot voordeel dat u ook écht centimeters verliest op de plaats waar het nodig is. Het klinkt bijna onmogelijk, maar ik weet uit eigen ervaring dat deze techniek definitief afrekent met onder meer het buikje, de lovehandles, de dijen of de zadeltassen waar sporten en diëten onvoldoende effect op hebben!

Slimmingpoint is gevestigd aan de Dr. Saal van Zwanenbergsingel 11, Oss. (Ik heb er voor gekozen alleen dames te behandelen, sorry heren). Voor het maken van een afspraak of meer informatie belt u 06-15 14 62 29 of kijkt u op de website www.slimmingpoint.nl. Ik verwelkom u graag in mijn salon in Oss! Groet, Mirije Schamp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant