Elise Caluwaerts. (Foto: Lalo Gonzalez)
Elise Caluwaerts. (Foto: Lalo Gonzalez)

Osse Opera presenteert tijdens concert internationale solisten

Algemeen 390 keer gelezen

OSS | De Osse Opera houdt op zondag 10 november haar tweejaarlijkse galavoorstelling in theater De Lievekamp in Oss met een internationale cast, dubbel koor en een groot symfonieorkest. Medewerking verlenen de Belgische sopraan Elise Caluwaerts en de in Karlsruhe woonachtige tenor André Post. De presentatie is weer in handen van de mezzosopraan Mylou Mazali.

Een groot koor (100 zangers) van de Osse en Bossche Opera wordt begeleid door het Brabants Sinfonia Orkest uit Tilburg. Het geheel onder leiding van dirigent Hans Lamers. Traditiegetrouw is de middagvoorstelling, in samenwerking met de zorginstanties in Oss, een benefietconcert ten bate van hun vrijwilligers en mantelzorgers en reeds volledig bezet. Voor de avondvoorstelling van 20.15 uur zijn nog kaarten beschikbaar via www.lievekamp.nl.

Programma
Men kan genieten van een groots opgezet programma over het leven en werk van Giuseppe Verdi, met beroemde aria's, duetten en koorwerken uit zijn geliefde opera's. Sopraan Elise Caluwaerts concerteerde als concert- en operazangeres in Europa, Israël, Australië, Mexico, China en de VS met topdirigenten in een zeer veelzijdige programmering. Tenor André Post is een veelgevraagde veelzijdige tenor met een groot opera- en oratoriumrepertoire. Mezzosopraan Mylou Mazali soleerde in Israël en in Duitsland en was vaste zangeres bij de Nederlandse Reisopera. Ze zal ook de presentatie in Oss voor haar rekening nemen. Meer informatie op www.osseopera.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant