De Windmolens.
De Windmolens.

Genieten van Bike+ Toer en kijken naar monumenten

Algemeen 612 keer gelezen

OSS | Ook dit jaar vindt traditiegetrouw de Bike+ Toer plaats. Net als vorig jaar is ervoor gekozen om de gezellige fietstocht tijdens Open Monumentendag te houden. Op zondag 15 september kunnen deelnemers kiezen uit tochten van 45 of 55 kilometer.

"Een mooie combinatie", noemt bedrijfsleider Jacqueline Vos van Bike+ de nieuwe uitgestippelde routes die langs monumenten voeren. Met dit jaar nieuwe muziekevenement bij de molen in Geffen en onderweg zoals deelnemers gewend zijn gratis versnaperingen. "Deelnemers kunnen niet alleen genieten van de fietstocht maar ook een kijkje nemen bij diverse monumenten in de regio. We hopen op een mooie zonnige en gezellige dag."

Samenwerking
Het is alweer de negentiende editie van de Bike+ Toer, die elk jaar in samenwerking met toerclub De Windmolens uit Geffen wordt georganiseerd. Deelnemers kunnen kiezen uit twee routes met verschillende afstanden. "Er zijn meerdere pauzeplaatsen. De routes lopen door Oss en haar kernen", vertelt Jacqueline.

Bike+ Toer
Start- en eindpunt van de tocht is Hotel de Naaldhof aan de Docfalaan 22 in Oss, waar men na afloop nog gezellig kan napraten over de mooie tocht. Er is voldoende parkeergelegenheid. De start is tussen 10.00 en 12.30 uur. Inschrijven kost 4 euro per persoon. De finish en sluiting is rond 18.00 uur. Ook dit jaar weer een mooie loterij onder de deelnemers Kijk voor meer informatie op de website www.dewindmolens.nl of bel naar telefoonnummer (06) 51 53 25 89.

Bike+
Sinds oktober 2017 staat Jacqueline aan het roer van fietsgigant Bike+. En dat bevalt haar goed. "Ik heb het stokje overgenomen van mijn man John, die van zijn hobby duiven nu zijn werk heeft gemaakt. Ik vind het super leuk om te doen en heb mijn draai helemaal gevonden", zegt Jacqueline die al twintig jaar met veel plezier bij Bike+ werkt.

Ruim aanbod
In de ruime showroom van de fietszaak aan de Obrechtstraat 19 in Oss zijn onder meer fietsen, elektrische fietsen en racefietsen van diverse topmerken te vinden. Daarnaast is er de keuze uit allerlei fietsaccessoires.

Vacature
"We hebben een gezellig en enthousiast team waarbij service hoog in het vaandel staat. Op dit moment zijn we op zoek naar een ervaren monteur (mag parttime) voor onze werkplaats waar het het gehele jaar al druk is."

Hoofdprijs Tourspel
Ook dit jaar verzorgt Bike+ de hoofdprijs van het Kliknieuws en Bike+ Tourspel. De prijs is een fraaie racefiets van het merk Trek ter waarde van 699 euro. "Een sportieve racefiets voor de beginner die enthousiast is geraakt van de mooie tochten van de Tour de France."
.
Meer informatie
Neem voor meer informatie een kijkje op www.bikeplus.nl of bel naar telefoonnummer (0412) 403878. Kijk ook op de website www.stadsarchiefoss.nl voor meer informatie over de Open Monumentendag op zondag 9 september. Er zijn deze dag allerlei activiteiten.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant