Wethouder Thijs van Kessel en Sjef van Boekel.
Wethouder Thijs van Kessel en Sjef van Boekel.

Cor Overkamp Award voor Sjef van Boekel

Algemeen 775 keer gelezen

OSS | Wethouder Thijs van Kessel heeft donderdag de Cor Overkamp Award uitgereikt aan Sjef van Boekel. Hij krijgt deze prijs voor de vele uren vrijwilligerswerk die hij aan de Osse kermis besteedt. De uitreiking vond plaats in restaurant Onsz aan de Eikenboombaard 8 in Oss.

Al vanaf 1993 is Sjef van Boekel elk jaar weken lang op en rond de Osse kermisterreinen te vinden. Mede door zijn werk zijn de exploitanten erg tevreden over hun huisvesting. In principe is hij verantwoordelijk voor het aanleggen, aansluiten en afsluiten van de watervoorziening op het kermis- en het salonwagenterrein, maar daarnaast verricht hij veel hand-en-spandiensten. Of het overdag is of midden in de nacht , weer of geen weer, hij zorgt ervoor dat storingen worden verholpen en dat iedere klus geklaard wordt. Ook voor de exploitanten staat hij altijd vrijwillig klaar als zij een beroep op hem doen, niks is hem ooit te veel.

Cor Overkamp Award
De Cor Overkamp Award bestaat sinds 2009 en is bedoeld om mensen in het zonnetje te zetten die een bijzondere betekenis hebben voor de kermis van Oss. De Award is een nagedachtenis aan exploitant Cor Overkamp, die de Osse kermis naar grotere hoogte heeft gebracht. De jury bestaat uit Henk Overkamp (exploitant), Hans Boerboom, Piet van Lijssel en de verantwoordelijk kermiswethouder. 

Eerdere winnaars van de Cor Overkamp Award zijn: 
-    2009: Cor Overkamp (postuum)
-    2010: Willy van Dam (kermisexploitant)
-    2011: Janny Lutjens (kermisexploitant)
-    2012: Rode Kruis afdeling Maasland
-    2013: Henk van Boekel (voormalig kermismeester)
-    2014: Nico Buwalda (kermisexploitant)
-    2015: Gert-Jan van der Steen (kermisliefhebber)
-    2016: Peter Damen (voormalig kermismeester)
-    2017: Piet van Lijssel
-    2018: Frank Vale (kermisexploitant)
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant