Cupido is aanwezig tijdens het Living Statues Festival.
Cupido is aanwezig tijdens het Living Statues Festival.

34 acts verrassen, verbazen en verwonderen publiek

Algemeen 617 keer gelezen

OSS | Het is komende (koop)zondag 25 augustus weer zover. Vanaf 12.30 uur tot 18.00 uur kunnen bezoekers van het Osse centrum zich laten verrassen, verbazen, verblijden en verwonderen tijdens het Living Statues Festival.

Van Cupido tot aan de mysterieuze Zwarte Kapitein, alle 34 acts zijn zeer bijzonder. Vooral veel respect verdienen de kinderstatues die u zonder blikken of bloezen doen geloven dat ze een echt standbeeld zijn. Doe mee en stem. Op de Heuvel kunnen mensen een stemformulier ophalen waarmee ze hun stem kunnen uitbrengen op hun favoriete Living Statues. Maar er is meer, want op de Heuvel speelt de band B4YOU vertrouwde deuntjes in een akoestisch jasje. De organisatie kijkt uit naar het festival: "Het is een belangrijk stuk stadspromotie. Want het zorgt zeker niet alleen voor bezoekers uit de gemeente Oss, maar ook van ver daarbuiten."


Tour BuitenBios


OSS | Ook de komende weken staan er films op het programma tijdens de BuitenBios. Zo wordt op donderdag 22 augustus naast de Groene Engel de film Kursk gedraaid en een dag later in Openluchttheater Hoessenbosch de film 'Bankier van Verzet'. De aanvangstijden zijn wisselend.

Bij de BuitenBios draait Groene Engel een film en staat er een aantal stoelen, maar je mag natuurlijk ook je favoriete strandstoel of picknickkleedje meenemen. De toegang is gratis, maar een kleine bijdrage in de pet na afloop wordt gewaardeerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant