Winnaars uit Oss. Fotocredits Postcode Loterij
Winnaars uit Oss. Fotocredits Postcode Loterij

Inwoners Oss winnen 175.000 euro bij Postcode Loterij

Algemeen 17.194 keer gelezen

OSS | Een grote verrassing voor zeven deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5341 PJ (Hertogin Clementiastraat) in Oss. Op deze postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen in de augustustrekking van de Postcode Loterij. De Loterij verraste de gelukkige winnaars maandag met de bekende gouden envelop. In de maand september wordt elke werkdag een PostcodeStraatprijs bekendgemaakt.

John (38) heeft 25.000 euro gewonnen en is blij verrast: "Geloof het of niet. Drie jaar geleden ben ik de Straatprijs misgelopen omdat ik vlak na mijn verhuizing mijn lot net had opgezegd. Dat zal me niet nog een keer overkomen, dacht ik toen. Ik heb onmiddellijk een nieuw lot aangemaakt op mijn nieuwe adres. Dít adres. En zie nu: ik win de Straatprijs alsnog! Wat een toeval. Het bedrag komt heel goed van pas. Er is nog genoeg te doen in ons nieuwe huis. En misschien blijft er dan nog wel wat over voor een lekkere vakantie."
Ook Coen (35) wint 25.000 euro: "Ik speel pas sinds afgelopen december mee met de Postcode Loterij en dan nu dit. Fantastisch. Mijn vrouw en ik zijn hier een paar jaar geleden komen wonen, dus dit is een mooi meevallertje om in ons huis te stoppen. En we hebben twee zoontjes. Voor hun toekomst zetten we ook een bedrag apart."

John en zijn partner uit Oss wordt verrast door de Postcode Loterij met de PostcodeStraatprijs-cheque. Fotocredits Postcode Loterij
Coen en zijn vrouw uit Oss . Fotocredits Postcode Loterij
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant