Sjaphanto Guntlisbergen is op 53-jarige leeftijd overleden.
Sjaphanto Guntlisbergen is op 53-jarige leeftijd overleden. Foto: Diana Derks

In memoriam: Sjaphanto Guntlisbergen

Algemeen 1.351 keer gelezen

BOXMEER | Sjaphanto Guntlisbergen is overleden. 'Sjap' was een bekend gezicht binnen het Boxmeerse en geliefd bij velen. Het 53-jarige clubicoon van Olympia'18 is overleden aan de gevolgen van een hartstilstand.

Guntlisbergen was voorheen eigenaar van het Boxmeers Tapijthuis en genoot bekendheid in Boxmeer vanwege zijn verdiensten op het gebied van ondernemerschap, culturele activiteiten en, zijn grote passie, voetbal. Guntlisbergen was voorzitter van de Stichting Vrienden van Olympia (VvO). Hij miste maar zelden een wedstrijd van het Boxmeerse vaandelteam, dat afgelopen zondag via Facebook nog een welzijnsboodschap 'Stay Strong Sjap' liet uitgaan. Guntlisbergen genoot er ook van om evenementen te organiseren. Zo was hij kartrekker van de Amsterdamse Avond in Riche en onlangs in het Triavium in Nijmegen. Daarnaast was de in Oss geboren Guntlisbergen een fanatiek supporter van Ajax.

Nieuwsblad De Maas Driehoek wenst familie en vrienden van 'Sjap', die ook regelmatig even binnenliep op het kantoor van De Maas Driehoek, veel sterkte met dit verlies.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant