Visser Chocolade Oss
Visser Chocolade Oss

'Genieten van de herfst met heerlijke chocolade'

Algemeen 482 keer gelezen

'De blaadjes vallen, de dagen worden weer korter…. het is herfst. We hebben nog prachtige dagen met warm weer gehad, maar nu is het echt de tijd van appeltaart (mijn voorkeur met veel kaneel), pompoensoep en natuurlijk heerlijke herfstchocolade.

Ik ben zelf een echt seizoenenmens. Elk seizoen heeft zo haar charme en dus ook de herfst. Prachtige kleuren in de natuur. Zo geniet ik zelf van een boswandeling op zondagochtend met een herfstzonnetje op je snoet. Goed doorstappen en lachen om de verschillende honden die samen aan het ravotten zijn. Daarna een gezellig restaurantje binnenstappen en genieten van een lekkere kop koffie, thee of warme chocomel met slagroom. En als het weer guur wordt? Dan lekker thuis koken met mooie herfstproducten en daar dan heerlijke gerechten mee maken. Verschillende soepen met pompoen of paddenstoelen, stoofschotels en natuurlijk de stamppotten met gehaktballen. Ik kan dan uren in de keuken staan. Als de herfst begint heb ik ook meer zin om te koken.
Allemaal hartstikke leuk dat koken, maar na een drukke werkweek kies ik er soms ook voor (als de regen er met bakken uit komt) om op de bank te ploffen en lekker een serie te kijken. Daar hoort dan natuurlijk ook een lekker chocolaatje bij. Zelf ben ik razend op de herfstchocolade die nu bij ons in de winkel ligt. De diepe herfstkleuren komen hier ook weer voorbij, rood, geel oranje en chocoladebruin. Wat zijn ze prachtig om op een schaaltje te presenteren, maar pas op, want voor je het weet is het schaaltje leeg. Je kunt genieten van smaakvolle chocoladeproducten zoals paddenstoeltjes, uiltjes, pompoentjes, blaadjes etc. Wil je ook zo genieten van de herfst met een chocolaatje net zoals ik? Kom dan naar Visser Chocolade Oss op winkelcentrum Ussen en beleef bij ons de herfst.'

Melissa van Dinther, Visser Chocolade Oss

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant