Afbeelding

Nederlandse golftoppers brengen bezoek aan Oss; opbrengst naar goed doel

Algemeen 416 keer gelezen

OSS | De Lionsclub Oss organiseert een voor Oss uniek evenement. Op 30 oktober komen landelijk bekende en gepassioneerde golfers naar de Lions Experience in de Groene Engel. Aan de hand van interviews, gesprekken en verhalen krijgen de bezoekers een uniek kijkje achter de schermen van de golfsport. Professionals, talenten, sportpsychologen en trainers, ze komen allemaal aan het woord.

Vanaf 20.00 uur verwelkomen de Lions Oss op het podium onder meer Nederlands eerste professionele golfer Jan Dorrestein maar ook huidige spelers zoals Inder van Weerelt en John Boerdonk. Kenneth Perez en Monique Kalkman maken met Mitchel Kevenaar en Gerard Louter de gastenlijst compleet. Zij delen -ieder vanuit zijn of haar eigen invalshoek- wat hen boeit, aantrekt en frustreert in deze sport.

'Relevante aspecten'
"Tijdens deze eerste editie van de Lions Experience nemen we u mee in de wereld van het golf. Van passie en doorzettingsvermogen tot en met euforie en frustratie: in een avondvullend programma komen alle relevante aspecten van deze boeiende en bijzondere sport voorbij", aldus de organisatie.

Meer informatie
De presentatie van de Lions Experience is in handen van Maarten en Stijn Kling. Kaarten zijn beschikbaar via de Groene Engel vanaf 30 euro en te bestellen via de website www.groene-engel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant