Afbeelding

Leuke activiteiten in herfst en winter op Osse markt

Algemeen 480 keer gelezen

De Osse markt is een perfecte plek om inkopen te doen en andere mensen te ontmoeten. Maar er zijn de komende maanden ook allerlei leuke activiteiten.

In de herfstvakantie op dinsdag 15 oktober is er volop vermaak voor jong en oud. Er is van 8.30 tot 13.00 uur een kleedjesmarkt voor kinderen van de basisschool. Aanmelden kan tot en met 10 oktober. Stuur een e-mail naar markten@oss.nl. Maasland FM Radio komt deze dag vanaf de Osse markt met een live radio-uitzending. Wie om 9.30 uur op de markt is, kan genieten van een optreden van Los Del Sol. Om 10.00, 11.00 en 12.00 uur zijn er poppenkastvoorstellingen. Elke voorstelling is er een ander verhaal. Tussen de voorstellingen kunnen kinderen zich laten schminken. Ook is er ballonnenkunst. Heb je honger? Er wordt gratis poffertjes uitgedeeld.

Sinterklaasfeest
Zet ook dinsdag 3 december dikgedrukt in de agenda. Met zijn bakfiets vol lekkers komt Zwarte Piet van 9.30 tot 12.30 uur naar de markt. Hij vindt het leuk om met je op de foto te gaan.

Winterland
In de kerstvakantie staat Winterland op de Heuvel. Lekker zwieren en zwaaien op het ijs. De marktkramen van de Heuvel schuiven dan op in de richting van de Heuvelstraat. De markt op Terwaenen blijft op dezelfde plek. De opbouw van Winterland begint op donderdag 5 december. Van woensdag 11 december tot en met zondag 5 januari is Winterland elke dag open. Afbreken van Winterland duurt tot woensdag 8 januari 2020.

Kerstvakantie
Op dinsdag 24 december loopt de Kerstman rond en deelt kerstkransjes uit. De Kerstvrouw geeft er lekkere warme chocomelk bij. Wie dat wil, kan met de kerstman en kerstvrouw op de foto.
Wil je meer weten? Neem dan eens een kijkje op de website www.oss.nl/markten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant