Cihat Celik. (Foto: Hans van der Poel)
Cihat Celik. (Foto: Hans van der Poel)

Finaledag TOPtober waarbij ruim 30 prijzen uitgedeeld worden

Algemeen 241 keer gelezen

OSS | De maand oktober in de Walstraat staat in het teken van TOP Oss. Klanten krijgen lootjes van de ondernemers in de Walstraat voor leuke prijzen. Het is een geslaagde actie waar alle Walstraat-ondernemers actief aan meedoen.

Zaterdag 26 oktober zijn er vanaf 14.00 uur spelers van TOP Oss aanwezig zijn en zal Ossenaar Cihat Çelik een dubbele trekking doen. Verder hebben de Walstraat-ondernemers samen met het Sport Expertise Centrum een tweetal leuke attracties klaar staan. Op de Wal bij New York Pizza komt een pannakooi waar kinderen kunnen voetballen en in de Walstraat komt een goal te staan. Hier kun je Cihat Çelik uitdagen om jouw TOPscore vast te leggen. Degene die aan het einde van de middag de hoogste score heeft, krijgt een Fieldseat kaart voor vier personen.

Trekking
Om 15.00 uur zal de laatste trekking door Çelik gedaan worden. Dit is een dubbele trekking dus er zullen ruim 30 prijzen uitgedeeld worden. Alle uitgegeven lootjes doen elke trekking mee. Xenos zal deze middag voor de kinderen wat te drinken uitdelen. Al met al is het nu al een geslaagde maand voor de ondernemers en kijkt men al naar een navolging van deze actie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant