Afbeelding

Opening tijdelijke atletiekbaan in centrum van Oss

Sport 779 keer gelezen

OSS | Uniek Sporten Brabant (Powered by BrabantSport), Sportloket Uniek Sporten Noordoost-Brabant en de gemeente Oss openen op woensdag 12 juni om 13.30 uur een atletiekbaan op de Heuvel in Oss. Op deze manier willen zij in aanloop naar De Maasdijk op 15 en 16 juni aandacht vragen voor sporten met een beperking. 

Uniek Sporten Brabant wil zoveel mogelijk Brabanders met een beperking of chronische aandoening aan het bewegen krijgen. De campagne is een initiatief van provincie Noord-Brabant en Powered by BrabantSport. Het doel? 50.000 Brabanders met een beperking aan het bewegen krijgen voor 2020. Een ambitie waarvoor nauw wordt samengewerkt met de zeven Brabantse sportloketten, zorginstanties, gemeenten, sportverenigingen en fieldlabs. www.unieksportenbrabant.nl

Sportloket Uniek Sporten Noordoost-Brabant
De beweegcoaches van Sportloket Uniek Sporten Noordoost-Brabant begeleiden mensen met een beperking naar passend sport- en beweegaanbod. Zij ondersteunen waar nodig, zodat iedereen die dat wil ook kan gaan sporten en bewegen. Van het samen zoeken naar een passende sport, het adviseren over financiën tot het regelen van een handbike. De volgende gemeenten zijn aangesloten bij Sportloket Noordoost-Brabant: Oss, Bernheze, Landerd, Uden, Cuijk, Grave, Mill, St. Hubert, Sint Anthonis en Boxmeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant