Afbeelding

Een echte dierenspeciaalzaak met een breed assortiment

Zakelijk 1.848 keer gelezen

GEFFEN | Dierenspeciaalzaak B. de Kinderen heeft in de afgelopen 26 jaar een brede klantenkring opgebouwd. Van een klein winkeltje aan d'n Ham is het bedrijf uitgegroeid tot een dierenspeciaalzaak met een regiofunctie en een breed assortiment.

"Mijn ouders hadden een mengvoederbedrijf aan de Molenstraat in Geffen en in 1991 zijn Anita en ik samen hier aan d'n Ham begonnen met een dierenwinkeltje. Kleinschalig en vooral gericht op honden en katten en natuurlijk ook voer voor landbouwhuisdieren zoals ze nu heten oftewel koeien, paarden, varkens, kippen", vertelt Bart. In de loop der jaren is het assortiment enorm gegroeid en mag men met recht spreken over een speciaalzaak voor alle dieren. Ook voor bijzondere diersoorten zoals alpaca's, flamingo's en kangoeroes. Mede om die reden heeft De Kinderen een klantenkring uit de wijde regio. "Wij zijn een zelfstandig bedrijf, dus wij zijn niet afhankelijk van één speciale leverancier en kunnen daarom uiteenlopende merken aanbieden", legt Anita uit. "Als speciaalzaak hebben we ook een duidelijke adviesfunctie. De klant wenst informatie over de producten en hoe ze te gebruiken. Met de juiste voeding of hulpmiddelen kun je bijvoorbeeld al veel doen aan veel voorkomende problemen met de vacht of ontlasting. Dat wil niet zeggen dat we op de stoel van de dierenarts gaan zitten, maar we kennen onze producten en kunnen de mensen goed adviseren. Zo werken we bijvoorbeeld ook met compleet diepvriesvoer van het merk 'LOTGERING' waar veel honden en katten het heel goed op doen. Daarnaast kijk je je ogen uit in de winkel. Van manden, voerbakjes, tal van accessoires voor hond, kat, paard, konijn en vissen tot aan leuke sinterklaascadeautjes voor de dieren. "Aangezien huisdieren bijna lid van een gezin zijn, is de klant hier heel blij mee."

Personeelslid gezocht
Vanwege het afscheid van een van de medewerkers zijn Bart en Anita op zoek naar een nieuw personeelslid voor 24 uur per week. "Belangrijkste voorwaarde is dat men bekend is met onze branche, want die adviesfunctie is voor ons heel belangrijk." Meer info: www.dierenspecialzaak-dekinderen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant