Komt hier jouw Droomwinkel?
Komt hier jouw Droomwinkel?

'Ondernemers zetje geven dat nodig is om op eigen benen te komen staan'

Zakelijk 317 keer gelezen

Werkplaats Stadshart start in samenwerking met het Centrummanagement Oss en met steun van de Kracht van Oss, met een nieuwe ronde Mijn Droomwinkel. Jack van Lieshout, centrummanager en initiatiefnemer, is enthousiast over het concept.

"Mijn Droomwinkel is een uitstekende manier gebleken om ondernemers net dat zetje te geven dat nodig is om uiteindelijk op eigen benen te komen staan. Er is allereerst sprake van een gereduceerde huurprijs. Maar we werken met verschillende partners samen om er een succes van te maken. Van een bank en een accountant tot een begeleidingsconsultant, een webbouwer en een communicatiebureau. De starter kan daar, zo die wil, een beroep op doen."

Filosofie
Hij vervolgt: "Mijn Droomwinkel past ook goed in de filosofie van de Werkplaats Stadshart Oss. Want die stelt zich onder meer ten doel nieuw ondernemerschap in het centrum te bevorderen en te ondersteunen. Fijn dat de Kracht van Oss het belang hiervan ziet en het project financieel ondersteunt."

Hoe doe je mee?
Heb jij een droom voor een eigen winkel, meld je dan aan via de website www.mijndroomwinkel.nl of neem contact op met Centrummanagement Oss aan de Peperstraat 12. Centrummanager Jack van Lieshout is bereikbaar via telefoonnummer (06) 53 51 81 57 of e-mailadres jackvanlieshout@centrummanagementoss.nl.

Gesprek
In een eerste oriënterend gesprek word je uitgelegd wat je nodig hebt om in aanmerking te komen voor een droomwinkel in de stad. Een eerste plan met een financiële paragraaf, bijvoorbeeld. Samen wordt de haalbaarheid van je Droomwinkel-plan bekeken. Ook wordt er gekeken welke winkelruimte in het centrum van Oss geschikt is voor jouw initiatief.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant