Logo kliknieuws.nl/oss
  • Alles
  • (5)
    Evenement

KERSTCONCERT NULANDS GEMENGD KOOR

zondag 15 december 14:30 t/m 16:00 uur

Het 59-koppige Gemengd koor uit Nuland is al enige tijd aan het repeteren om zondag 15 december om 14.30 uur in de St. Lambertuskerk in Nistelrode iedereen te verrassen met een concert in kerstsfeer met bijpassende beelden op groot scherm.

Het Nulands Gemengd Koor bestaat bijna 55 jaar en is nog steeds bijzonder aktief. De leden komen uit de gehele regio van Den Bosch tot Ravenstein en van Maren Kessel tot Veghel. Elke maandagavond wordt er om 20.00 uur gerepeteerd in Gemeenschapshuis De Meent  in Nuland. En iedereen is dan welkom om te komen luisteren of mee te doen. Aanmelden vooraf is niet nodig. Na 4 repetities kan een aspirant lid besluiten of hij/zij  lid wordt van het koor. Zingen is gezond; het is goed voor de ademhaling, de concentratie en het geheugen.

Kwaliteit van de zang, maar zeker ook de gezelligheid is bij ons belangrijk. En dat die combinatie goed samengaat blijkt wel uit het 55-jarig bestaan. Jaarlijks zijn er 6 tot 8 plaatselijke of regionale optredens.

Het koor heeft een uitgebreid en zeer gevarieerd repertoire. Nederlandstalige en pop/rock nummers, van musical tot opera/operette en licht klassieke muzieknummers. En met Kerstmis natuurlijk een speciaal Kerstrepertoire!

Laat u zondag 15 december verrassen en kom kijken en luisteren. Het concert duurt ongeveer een anderhalf uur en de entree is gratis. Het koor staat onder leiding van Marcus de Haard, met pianobegeleiding van Margret Bekkers. De lichtbeelden worden verzorgd door Riet Zwanenberg.

Meer weten kijk dan op onze site www.hetnulandsgemengdkoor.nl .


deel deze activiteit