Afbeelding

PCS de Raauw Ossekaar zoekt jeugdige feestneuzen

Carnaval 266 keer gelezen

OSS | Carnaval is een feest voor iedereen en zeker de jeugd mag dan voorop lopen. Op 15 januari wordt Oskaris XIII, Jeugdgrootvorst van PCS de Raauw Ossekar onthuld. Jeugdige feestneuzen worden nu uitgedaagd om zich aan te melden als toekomstig Jeugdgrootvorst of Adjudant of als lid van de Jeugdraad van Elluf.

Door een zeer geheime Geheimraad wordt Oskaris XIII en zijn of haar Adjudant gekozen. "Jongens en meisjes van 10 tot 14 jaar kunnen als Jeugdraadslid of als Jeugdgrootvorst en -adjudant een geweldig leuke carnaval meemaken", aldus een lid van PCS de Raauw Ossekar. "In wijkcentrum De Hille wordt het carnavalsfeest vier dolle dagen gevierd. Overdag ben jij daar dan ook als bijzonder persoon bij."

Motivatie
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar e-mailadres info@raauwossekar.nl. "Vertel waarom je het leuk vindt Jeugdraadslid te zijn en natuurlijk hoe je heet, wanneer je geboren bent en waar je woont. Als je het ook tof vindt om Jeugdgrootvorst te worden, vertel dat dan ook maar meteen. Het is wel belangrijk om aan je ouders te vragen of zij dit ook goed vinden." Kijk voor meer informatie op de website www.raauwossekar.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant