Afbeelding

Maatjesproject Match houdt informatiebijeenkomst

Algemeen 139 keer gelezen

OSS | Net als de politieke partijen voert ook Match campagne. Het maatjesproject is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers (18+) die tijd willen doorbrengen met een kind dat een dosis positieve en individuele aandacht goed kan gebruiken. In deze verkiezingstijd zet ook Match nog een tandje bij en organiseert onder andere een informatieavond voor belangstellenden: donderdag 23 maart van 19.30 tot 20.45 uur in Oosterpoort aan de Kamperfoeliestraat 60 in Oss.

Match koppelt een vrijwilliger aan een kind van 6 tot en met 18 jaar dat door verschillende omstandigheden een steuntje in de rug goed kan gebruiken. Matchkoppels ondernemen wekelijks gezellige en ontspannende activiteiten met elkaar. Samen taarten bakken, een potje voetballen of de hond uitlaten; het contact met een maatje zorgt ervoor dat een kind even kind kan zijn, ontspant en meer zelfvertrouwen krijgt.

Promotiefilmpje
De campagne van Match houdt niet op bij de informatiebijeenkomst. Er is onder andere een promotiefilmpje gemaakt over Match. Dit en andere informatie is te zien op de website www.oosterpoort.org/match.

Informatiebijeenkomst
Geïnteresseerden zijn welkom bij de informatiebijeenkomst van Match op 23 maart in Oss. Tesse van Boxmeer, matchbegeleider, en een vrijwilligster vertellen over de mogelijkheden en ervaringen. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via de website of bel naar telefoonnummer (0412) 46 53 00. Het is niet verplicht om je aan te melden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant