NVM Open Huizen Dag op 2 april.
NVM Open Huizen Dag op 2 april.

NVM Open Huizen Dag dit jaar op 1 april

Wonen 166 keer gelezen

OSS | De NVM Open Huizen Dag is dit jaar op zaterdag 1 april. Voor wie nog op zoek is naar een nieuwe woning, in alleen al de gemeente Oss zijn 195 huizen die meedoen aan de Open Huizen Dag. Tussen 11.00 en 15.00 uur kan aangebeld worden bij de huizen die meedoen en het huis vrijblijvend bezichtigd worden.

Huizen bezoeken tijdens de NVM Open Huizen Dag is vrijblijvend en gratis, aan het einde van de dag vullen bezoekers een bezoekerslijst in, via www.nvm.nl is een link te vinden met meer details over de woningen die zijn bezocht. Op diezelfde website zijn tips te vinden zodat geïnteresseerden goed voorbereid op zoek kunnen gaan naar een nieuwe woning op 1 april. Via www.funda.nl is te zien welke huizen allemaal meedoen aan de NVM Open Huizen Dag.

De NVM is de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Ze bestaat sinds 1898 en heeft haar hoofdkantoor in Nieuwegein. Het is mogelijk om een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Deze makelaar kan iemand op de hoogte houden van de kansen op de huizenmarkt. Een aankoopmakelaar kan tijd, geld en zorgen schelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant