Afbeelding
Foto: Ellen Beenhakker

Gerual specialist in rolluiken, zonwering en horren

Wonen 2.149 keer gelezen

LITHOIJEN | Al twintig jaar is Gerual een vertrouwd adres voor zonwering, rolluiken en horren. "We krijgen vaak nieuwe klanten dankzij mond-tot-mondreclame. Dat wil dan toch zeggen dat men zeer tevreden over ons is", aldus eigenaar Cor Kouwenberg.

Gerual is een echt familiebedrijf. Moeder Nolly is het eerste aanspreekpunt aan de telefoon en regelt naast de administratie de planning. Vader Cor en zoon Roy Kouwenberg voeren de werkzaamheden uit. "We hebben niet veel woorden nodig. We begrijpen precies wat en hoe er iets moet gebeuren, dus dat werkt prettig en efficiënt", zegt Roy.

De vraag naar passende zonwering en screens groeit. Cor: "Er wordt steeds energiezuiniger gebouwd. Dan is het belangrijk om de zon buiten te houden anders valt het klimaat in huis niet meer te regelen. De keuze voor zonneschermen of screens is met name afhankelijk van de leefstijl van de klant. Door met hen in gesprek te gaan, komen we samen tot de juiste invulling."
In de showroom van Gerual aan het Prelaat van den Bergplein 9 in Lithoijen, heeft de klant een enorme keuze uit materialen, kleuren en dessins. "Een keuze maken is niet altijd even gemakkelijk en daarom geven wij de mensen eventueel ook de stalen mee naar huis zodat ze het in hun eigen omgeving kunnen bekijken."

Eigen werkplaats
Gerual gaat altijd zelf inmeten bij de klant. "Door de situatie ter plekke te bekijken, kom je niet voor verrassingen te staan. Omdat wij in onze werkplaats alles zelf maken, kunnen we ook de beste oplossing voor de klant maken en zijn we niet afhankelijk van standaarden. Met deze werkwijze zijn we heel flexibel en bieden we de optimale oplossing voor de klant. Vervolgens zorgen we er voor dat alles netjes en conform afspraak wordt geïnstalleerd. Het is fijn dat we vaak complimentjes krijgen over onze werkwijze."

Horren
Naast screens en zonwering vormen horren bij Gerual in deze periode een actueel product. "Mensen willen insecten buiten houden, maar de hor moet wel praktisch en passend zijn. Er zijn tegenwoordig diverse mogelijkheden bijvoorbeeld inklemhorren voor draaikiep ramen. Met de juiste bevestiging kan het raam zonder probleem open en dicht worden gemaakt. Ook hordeuren zijn er in alle varianten, afhankelijk van de situatie en wensen. Ook hierbij geldt dat Gerual een passend product levert."
Meer info: www.gerual.nl of (0412) 48 20 00.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant