Cor Broeren gaat volledig verder met de webshop merkschoenen.com.
Cor Broeren gaat volledig verder met de webshop merkschoenen.com.

Shoes & Boots aan Berghemseweg in Oss gaat sluiten

Zakelijk 2.046 keer gelezen

OSS | Cor Broeren gaat vanaf oktober 2017 volledig verder met de webshop merkschoenen.com. Het pand van Shoes & Boots aan de Berghemseweg 21 in Oss staat te huur/te koop. De Ravensteinse ondernemer hoopt dat er snel een concrete kandidaat voor de (schoenen)zaak in het Osse centrum komt. "Omdat ik ongelofelijk veel zin heb in de nieuwe plannen."

Broeren heeft de laatste jaren het consumentengedrag flink zien veranderen en stopt na 37 jaar met de manier waarop er nu wordt gewerkt. Broeren: "Met een consumentengedrag in beweging is op zich zeker niks mis, maar dat zal betekenen dat de retail zich ook zal moeten aanpassen. Afwachten is niet mijn ding en ik wil en durf aan te passen. Dat is ook juist het mooie van ondernemer zijn."

Webshop
Broeren heeft zijn schoenenzaak altijd met veel plezier gerund, maar wil zich volledig gaan focussen op zijn webshop. De webshop merkschoenen.com bestaat zes jaar en de populariteit neemt flink toe. "Lang geleden heb ik de domeinnaam merkschoenen.com vast laten leggen. Met deze domeinnaam kan ik met meerdere merken in de toekomst nog verder groeien."

Beste prijzen
De reden voor het succes van merkschoenen.com? De prijzen voor de bekende merkschoenen liggen erg laag. Bovendien krijgen mensen bij een bestelling in veel gevallen de volgende werkdag al de schoenen gratis thuisbezorgd. "Kopers willen de schoenen liefst zo snel mogelijk in huis hebben. Ook zijn ze op zoek naar de beste prijzen. Die vinden ze bij ons, want ze zijn nergens goedkoper verkrijgbaar. Dat is het mooie van internet, de prijzen zijn te vergelijken. Bovendien hoeven mensen geen verzendkosten te betalen."


Showroom-afhaaladres
"Nadat de winkel in Oss gesloten is, openen wij een showroom/afhaaladres. Ook hier kunnen de mensen dan gewoon langskomen om te passen. We kunnen dan alle orders dezelfde dag verwerken en hebben de mensen de schoenen de volgende werkdag al in huis. Welke locatie, in de huidige winkel in Oss of in de bedrijfshal op bedrijventerrein De Bulk in Ravenstein/Huisseling, laten wij u te zijner tijd nog weten natuurlijk."

Uitverkoop
Tot er met eind september is er een finale uitverkoop bij Shoes & Boots. Honderden koopjes in merkschoenen, laarzen, slippers en wandelschoenen. Kijk voor meer informatie op de website www.shoes-boots.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant