ZomerOndernemer Oss Bernheze 2017.
ZomerOndernemer Oss Bernheze 2017.

Aye Kari Soe is Beste ZomerOndernemer Oss Bernheze 2017

Zakelijk 440 keer gelezen

OSS | Start in de zomer je eigen onderneming met begeleiding, startkapitaal en een aansprakelijkheidsverzekering. Dat was de boodschap aan jongeren uit Oss en Bernheze. Aan het begin van de zomervakantie zijn ze vol enthousiasme aan de slag gegaan met het opzetten van hun bedrijf.

De variatie in bedrijven en hun producten en diensten was groot, denk aan fotografie, sieraden, social media marketing, bootcamps, refurbished laptops, licht en geluid, sjaals, kleding design en meer. Na de markt vond de uitreiking van de certificaten plaats. De award voor beste administratie ging naar Joost Korsten, DJ en verhuur van licht en geluid. De Beste ZomerOndernemer Oss Bernheze 2017 is geworden Aye Kari Soe met haar milieuvriendelijke webshop voor tweedehands kleding. 

Zomerondernemer 2017
Het is dit jaar de tweede zomer dat in de regio Oss-Bernheze dit wordt georganiseerd. Naast Oss Bernheze is ZomerOndernemer ook in andere regio's in Nederland actief. Deze zomer in elf steden. In iedere regio komt tijdens de kick out een winnaar uit de bus en tijdens de landelijke finale op 5 oktober strijden de regionale winnaars om de titel 'Beste ZomerOndernemer 2017'. Dankzij de steun van sponsoren is deelname aan het project kosteloos. In de regio Oss Bernheze wordt ZomerOndernemer mede mogelijk gemaakt door de Kracht van Oss, Rabobank Oss Bernheze en de gemeente Oss en de inzet van diverse bedrijven en organisaties.

Aye Kari Soe is Beste ZomerOndernemer Oss Bernheze 2017.
ZomerOndernemer Oss Bernheze 2017.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant